Jusu pc

Viskas apie Battlefield2.

Moderator: wOox

Babioras
Posts: 13
Joined: Fri Feb 03, 2006 7:37 pm

Jusu pc

Post by Babioras » Fri Feb 03, 2006 7:47 pm

Sveikas,idomu butu suzinot kokie pas jus kompiuteriai. Kaip traukia zaidimas? Kiek dazniausia fps? iki keliu nukrinta,kiek mazdaug laiko "loadina" mapa,ar po mapo "uzloadinimo" ira toks lagas kelias sekundes? (kaip pas mane pvz) Ar nera kazkokiu problemu zaidimo metu (pc restartas,artefaktai) Butu idomu suzinot kaip skirtingos konfiguracijos traukia si nuostabu zaidima :roll:

NightStalKer
Posts: 54
Joined: Fri Nov 04, 2005 9:39 pm

...

Post by NightStalKer » Fri Feb 03, 2006 9:46 pm

Kompas senas, slabas :(... :

Pentium 4 1,8 Ghz.
512 MB RDRAM (taip, antikvariatas)
Geforce 5700LE 128MB (OC'ed iki 275/440)
Creative SB Live! 5.1

Battlefield 2 nustatymai:

Video:
1024:768@60Hz
VISKAS LOW (arba off, kur imanoma), ishskyrus geometry (medium).

Audio:
Hardware rendering, medium quality + EAX (visa tai ryja daugiau kompiuterio resursu, taciau geresnis garsas, nors imanoma suprast is kur atbega).
English Voice only (ryja maziau ramo).

Dazniausiai 23-30 FPS. Is pradziu irgi buna, kad palagina labiau. Kartais kompas uzlagina iki time outinimo, ir mane disconnectina... Kiek laiko mapa krauna nzn, taciau bunu vienas is paskutiniuju :D, kartais kraunant restartinasi kompas.
Artefaktu nemaciau...

Vienu zodziu, nieko gero :(

[LTU]Aistis999
Sidabro Klases Vartotojas
Posts: 247
Joined: Mon Oct 24, 2005 8:13 am
Location: Senamiestis

Post by [LTU]Aistis999 » Sat Feb 04, 2006 8:28 am

pas mane:

AMD Athlon 2700+
2.17Ghz
1024Mb RAM
Point of View Geforce 6800GT 256

BF2 nustatymai:

http://img399.imageshack.us/my.php?imag ... ngs4wx.jpg

:wink:

User avatar
Impres
Posts: 97
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:25 pm
Location: Klaipdeda

Post by Impres » Sat Feb 04, 2006 8:35 am

[Yezus]Aistis999 wrote: pas mane:

AMD Athlon 2700+
2.17Ghz
1024Mb RAM
Point of View Geforce 6800GT 256

BF2 nustatymai:

http://img399.imageshack.us/my.php?imag ... ngs4wx.jpg

:wink:
nelagina nei kiek?

Babioras
Posts: 13
Joined: Fri Feb 03, 2006 7:37 pm

Post by Babioras » Sat Feb 04, 2006 9:53 am


Na as irgi su panasiais nustatimais,tik lighting irgi high :) Taciau kai ijungiu zaidima,po mapo uzloadinimo bent minute pazaist normaliai negaliu (tenka vietoj stovet) pc:(amd64 3200+,1gb,x800GTO).
English Voice only (ryja maziau ramo)

opa...tikrai? nezinojau :roll:

NightStalKer
Posts: 54
Joined: Fri Nov 04, 2005 9:39 pm

...

Post by NightStalKer » Sat Feb 04, 2006 9:57 am

Tikrai taip :), ryja maziau.

[LTU]Aistis999
Sidabro Klases Vartotojas
Posts: 247
Joined: Mon Oct 24, 2005 8:13 am
Location: Senamiestis

Post by [LTU]Aistis999 » Sat Feb 04, 2006 10:59 am

@Impres

na man nelagina, kartais buna kad lagina kai 64 zaidejai buna, bet siaip buna kad lagina del telekomo :wink:

User avatar
LT_strike
Posts: 121
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:05 pm
Location: silutia

Post by LT_strike » Sat Feb 04, 2006 12:28 pm

perntium 4 HT 2.6 Ghz
1024Mb ram
Geforce 6600GT 128mb

geime nustates :

padarau medium arba hight,(medium jei naudoju fraps)
800x600 75hz
anti-aliasting x2
matomumas 90%

arba
su rezoliucija 1024x700 75hz
bet vsikas turi but medium. ba jie hight tai jau lagina gan ypac kai skraidoma ir jei mepas buna didelis.
Image
Image
Image

celeronas ne procesorius

Post by celeronas ne procesorius » Sat Feb 04, 2006 12:43 pm

Pas mania ..... :roll:

motinine plokste ESC P4VXASD2+
procesorius Intel Celeron 2.00GHz
vaizdo plokste SAPPHIRE RADEON 9550 128mb
ramu Geil 512

Visi nustatimai ant low isskirus matimo nuotoli 75% :)
mapai ilgokai kraunasi kartais kol mapas pasikrauna mano comanda jau uzima arba praranda puse tasku :)
Kartais seip daznokai ismusa lentelia kurioja parasita kad problemos su mano connectu :) susirninkus ~20 zaideju paradeda lagint
O linksmiausia tai kad negaliu single playerio zaist ziaurus lagas buna apie ~3 fps buna :) todel galiu zais tik multiplayeri :)
Ar gali buti blogiau :)????

User avatar
nervasss
Posts: 33
Joined: Wed Oct 12, 2005 8:03 am
Location: Klaipeda

Post by nervasss » Mon Feb 06, 2006 8:45 am

JO ZIURIU NORMALIOKAS PAS JUSU PC.
NU KA CIA IR BERASYTI MAN ,
LAGU NERA NES INTIKO GREITIS GERAS ,O PC:
INTEL PENT3 1066GHz 248 of ram video INTEL(R) EXTREME GRAPHICS CONTROLER ,ZVERIU ZVERIS,O NE KOMPAS:)

Guest

Post by Guest » Mon Feb 06, 2006 9:53 am

INTEL PENT3 1066GHz 248 of ram video INTEL(R) EXTREME GRAPHICS CONTROLER ,ZVERIU ZVERIS,O NE KOMPAS:)

gaidys o ne kompas :x :x :o

Guest

Post by Guest » Mon Feb 06, 2006 5:54 pm

gaidys o ne kompas :x :x :o[/quote]

Ant kiek tu grybas kad tavo smegenys neisnesa jog per toky kompa net nepasileistu bf2
Vienintely ka moki tai gaidintis :tai gal gaidziu verhas busi? :)

User avatar
Impres
Posts: 97
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:25 pm
Location: Klaipdeda

Post by Impres » Mon Feb 06, 2006 7:46 pm

Kause jis cia po prikolu parase...

User avatar
LT_strike
Posts: 121
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:05 pm
Location: silutia

Post by LT_strike » Tue Feb 07, 2006 12:03 pm

Anonymous wrote: INTEL PENT3 1066GHz 248 of ram video INTEL(R) EXTREME GRAPHICS CONTROLER ,ZVERIU ZVERIS,O NE KOMPAS:)



tas NTEL PENT3 1066GHz ce turetu but 1066MHz ;]
Image
Image
Image

User avatar
plugas
Posts: 147
Joined: Tue Oct 25, 2005 7:42 pm
Location: Dziungles
Contact:

Post by plugas » Tue Feb 07, 2006 8:03 pm

Mano krosnis:

Pentium 4 530J 3.0GHz@3.266GHz 1MB

ASUS P5GD1 PRO Intel Grantsdale i915P

A-DATA 512+512 Dual Channel (128 Bit) Dual DDR SDRAM 440MHz 2.5 3 3 8

PCI Express x16: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 128MB 128bit @GPU 555MHz @vRAM1134MHz

Realtek HD Audio ALC861: Creative EAX 2.0 Palaikoma


______________

VIDEO OPTIONS

DISPLAY MODE - 1024x768@100

TERRAIN - High

EFFECTS - High

GEOMETRY - High

TEXTURE - Medium

LIGHTING - High

DYNAMIC SHADOW - High

DYNAMIC LIGHT - High

ANTI-ALIASING - 4x

TEXTURE FILTERING - High

VIEW DISTANCE - 100%


SOUND

SOFTWARE -High

English ONLY išjungta, todėl, kad noriu išmokti arabų ir kinų kalbą

_________________

Mapas kraunasi ilgokai, nes nustatymai High, bet nepasikutinis atsirandu :)
Dažnai, beveik visados paspaudus ALT+F4 vaizdo kortos grafika/draiveris nusimuša, palieka 4bit frafika 800x600, programos veikia visos toliau, galiu net žaisti kokį NFS su 16 spalvom. Jei viską padarau Medium, būnu vienas iš greičiausiai pasikorvęs.

Post Reply