squad kurimas, neveik normalei>>>>

Viskas apie Battlefield2.

Moderator: wOox

Post Reply
User avatar
LT_strike
Posts: 121
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:05 pm
Location: silutia

squad kurimas, neveik normalei>>>>

Post by LT_strike » Sat Mar 04, 2006 5:14 pm

:?

neveikia sq kurimas. kaip kada kartais eina kartais neina arba nezinau lygtais ant mecu eina o ant amerikieciu neina. aba ce kaipkada. bet patasyikit jei ka.


ir dar noreceu kad kas rounda teamai pasikeistu kaip anksceu .(ir dar butu neblogia kai perkeicia teama jei imanoma kad ir sq paliktu kokie buvo aname teame)
Image
Image
Image

[LTU]Aistis999
Sidabro Klases Vartotojas
Posts: 247
Joined: Mon Oct 24, 2005 8:13 am
Location: Senamiestis

Post by [LTU]Aistis999 » Sat Mar 04, 2006 7:21 pm

baltikume niekas neveikia :lol:

User avatar
plugas
Posts: 147
Joined: Tue Oct 25, 2005 7:42 pm
Location: Dziungles
Contact:

Re: squad kurimas, neveik normalei>>>>

Post by plugas » Sat Mar 04, 2006 8:37 pm

LT_strike wrote: :?

kai perkeicia teama jei imanoma kad ir sq paliktu kokie buvo aname teame)


taip nebus, cia toks BF2 dalykas, kad perejus i kita kariniu pajegu puse tu gali pasirinkti ar nori kurti ar nori prisijunkti i squada ar tapti komanderiu, tai todel taip yra. Negi sunku nauja sukurt?

User avatar
LT_strike
Posts: 121
Joined: Fri Nov 04, 2005 1:05 pm
Location: silutia

Post by LT_strike » Mon Mar 06, 2006 1:31 pm

kaip as sukursiu sq kad sakau kartais neina. spaudi ant to mygtuko creat ir nereguoja. (kartais bun gerai bet retai).
Image
Image
Image

User avatar
plugas
Posts: 147
Joined: Tue Oct 25, 2005 7:42 pm
Location: Dziungles
Contact:

Post by plugas » Mon Mar 06, 2006 3:57 pm

nu man tai isviso pavasaris atejo :D niekur nebegaliu zaisti, praso CDKEY kurio neturiu :D tai zadu pirkti originala, bet vasara gal...

zygisss
Posts: 96
Joined: Sun Nov 27, 2005 7:03 pm

Post by zygisss » Tue Mar 07, 2006 5:22 pm

as ir tik reik vilniuin nuvaryt ir original sedi

Post Reply