Paleistas Call of Duty 2 serveris Balticum tinkle

Balticum COD2 serverio 212.59.18.22 diskusijos

Moderator: wOox

StarflameLT

Post by StarflameLT » Sat Apr 22, 2006 7:52 am

Bulletproof tu pasitaisyk sig nes turi but ne yuo o you :D

Spamas

Post by Spamas » Sun Apr 23, 2006 7:47 am

8) Smagu zinot , kad adminai dirba savo darba.. respect...
Bet didziausia problema matau ne wersijoj ar bugai ar dar kas nors... smulkme ..... , bet chyteriai....- tai indiwidai kurie karta paragave nebegali sustot... is savo patirties sakau , kad servo neisgelbesit nuo chyteriu jeigu nedesit banu (uz cheats) visam laikui.... beje jeigu toks populiarumas wis augs , tai manau prireiks ir antro COD2 servo... :D [/b]

DragaO
Posts: 139
Joined: Wed Feb 22, 2006 5:32 pm

Post by DragaO » Sun Apr 23, 2006 9:26 am

StarflameLT wrote: Bulletproof tu pasitaisyk sig nes turi but ne yuo o you :D

Parašą o ne sig, sig yra toks paveiksliukas (pixeliais išmatavimas būtų maždaug 400x100)

o dėl servo, tai blet, kekvienas toks atsiprašant lamukas taip šneka, jūs blyn patys sukurkit servą, o ne kalbėkit...kas jūs per...... :evil:
:) GL&HF

User avatar
wOox
Posts: 118
Joined: Wed Oct 19, 2005 1:07 pm
Location: Klaipėda
Contact:

Post by wOox » Sun Apr 23, 2006 10:19 am

o blyn.. ir DragaO jau uzhaugo :lol: true true.. :wink:
Tave stebi snaiperis...

DragaO
Posts: 139
Joined: Wed Feb 22, 2006 5:32 pm

Post by DragaO » Sun Apr 23, 2006 10:39 am

wOox wrote: o blyn.. ir DragaO jau uzhaugo :lol: true true.. :wink:

tai kad kekvienoj šio forumo skilt5 taip 6neka, UŽKNISO! ir dar serve pačiam užkniso kai kalba..
:) GL&HF

DragaO
Posts: 139
Joined: Wed Feb 22, 2006 5:32 pm

Post by DragaO » Sat May 13, 2006 10:27 pm

tai vat, manau serve reiktų padaryt tik Auto Assign, nes atsiranda tokių lamų, kurie tik lenda į sau patinkančius tymus už kekvieną mepą, arba lenda ten kur jų "draugeliai" žaidžia, arba specialei lenda ten kur ir taip daugiau žaidėjų, kad tik paerzinti, arba lenda ten kur lengviau lošt t.y. tik pafraginti silpnesnius..
:) GL&HF

IGroK

Post by IGroK » Sun May 14, 2006 9:37 am

Jau ne syki zaideme 6vs11, ar 5vs 10/// Manau tai yra ziauru, nors tie 10 gawo malku


Image

ee

Post by ee » Fri May 19, 2006 5:31 pm

Krc rasau ten ta connect. pradedu rasyt 212.59... pist pasikeicia
nsm wisokios "/connect 212.598 ir nepakeisi krc neleidzia rasyt man pilno ip

SummerKid'o
Posts: 21
Joined: Sat Apr 15, 2006 5:24 am

Post by SummerKid'o » Fri May 19, 2006 5:45 pm

Reik rasyt skaicius su tais mygtukais, kuriais rasai LT raides. Jei raso LT raides pamygeliok shift+alt kol rasys skaicius.

Cia reik kokia dazna tema apie prisjungima sukurt ar ka, nes per sav ~2 naujokeliai atsiranda.

ee

Post by ee » Fri May 19, 2006 6:41 pm

aciu

Bill Taylor

Post by Bill Taylor » Tue May 30, 2006 3:11 pm

Kaip del to PunkBuster ar kaip ten jis nu zodziu ta maciau kur "cia balticumo servo PB configas" nu ir kur ji rasyt ka daryt kad nekickintu?! :!: :?:

SummerKid'o
Posts: 21
Joined: Sat Apr 15, 2006 5:24 am

Post by SummerKid'o » Tue May 30, 2006 3:59 pm

Tas PB mane jau uzkniso. Is Balticumo mane kikina, nes mano PB per naujas, o kituose servuose kikina, nes per senas. Kur versija kaip servo, tai iskikina del blogo key code. Is to PB webo viska isbandziau ir nieks nepadeda.

Jackie

Post by Jackie » Wed May 31, 2006 8:51 am

nu siaip tai apsileidimas jei naujausio PB negali i serva ideti :evil:

Bill Taylor

Post by Bill Taylor » Fri Jun 02, 2006 9:30 am

Ka daryt kada kickina ir paraso Dublicate Key kzk tokio? :( [/b]

DragaO
Posts: 139
Joined: Wed Feb 22, 2006 5:32 pm

Post by DragaO » Fri Jun 02, 2006 11:14 am

Bill Taylor wrote: Ka daryt kada kickina ir paraso Dublicate Key kzk tokio? :( [/b]

tu debile.....pasiskaityk kitas temas....20 kartų kartota jau!!! LOL..
:) GL&HF

Post Reply