Ghost One Problema

Ghost info.
Post Reply
User avatar
Ganther
Posts: 9
Joined: Tue May 11, 2010 8:10 pm
Location: Kaunas

Ghost One Problema

Post by Ganther » Mon Jun 21, 2010 4:10 pm

Sveiki,
Susiduriau su viena problema, eina hostini game su ghost one, visi gali prisijunkti iskyrus as. Gal turite, minciu ar kas yra susidure su tokia pacia problema ir rade sprendima, labai butu smagu kad padetumete isprsti sia problema.

Aridas
Administratorius
Posts: 433
Joined: Tue Oct 14, 2003 7:07 pm
Location: LT/UK
Contact:

Re: Ghost One Problema

Post by Aridas » Mon Jun 21, 2010 6:31 pm

pamegink nueiti i warcraft3 options > ir ten pakeisti porta is 6112 i 6113.

User avatar
Ganther
Posts: 9
Joined: Tue May 11, 2010 8:10 pm
Location: Kaunas

Re: Ghost One Problema

Post by Ganther » Wed Jul 14, 2010 1:10 pm

Na Options Porto 6112 i 6113 pakeitimas nepadejo, vistiek vyksta tas pats. Visi gali prisijunkti taciau as pats negaliu. Vis dar lakiu pagalbos.
Image

User avatar
Tobis
Posts: 102
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:29 pm
Location: Klaipeda, LT

Re: Ghost One Problema

Post by Tobis » Thu Jul 15, 2010 10:16 am

Tu gal save issibaninai? ;D. O tu isidieges mowes microsoft loop kazka ir tt?

User avatar
MoOnArchangel
Sidabro Klases Vartotojas
Posts: 438
Joined: Fri Mar 06, 2009 9:19 pm
Location: Šiauliai

Re: Ghost One Problema

Post by MoOnArchangel » Thu Jul 15, 2010 10:47 am

tobis jei nezinai ka sneki nesnekek

User avatar
Ganther
Posts: 9
Joined: Tue May 11, 2010 8:10 pm
Location: Kaunas

Re: Ghost One Problema

Post by Ganther » Thu Jul 15, 2010 11:32 pm

Na isiaiskinau pats ir viska susitvarkiau, viskas puikiai veikia. Problema buvo susijusi su Loopback Adapteriu. Kad daugiau nebutu tokiu paciu temu tai paaiskinsiu kaip taisiklingai isirasyti Loopback Adapteri:
1. Spauskite start ten susiraskite Control Panel ir spauskite Add Hardware.
2. Spaudziame Next ir pasirenkame Yes, I have already connected the hardware.
3. Spaudziam Add a new hardware device, pasirenkam Search for and install the hardware automatically
4. Surandom Network Adapters paspaudziam ir pasirenkam Microsoft Loopback Adapter ir instaliuojam.
5. Tada susirandat savo Ip adresa tai galite padaryti cia http://whatsmyip.org/.
6. Einam i My Network Places ---> wiew network connctions
7. Pazymekite savo naujai sukurta adapteri, spauskite properties.
8. Spauskit ant Internet Protocol (TCP/IP) ir spauskite properties.
9. Suveskite IP adresa kuri suzinojote 5 punkte ir subnet mask 255.0.0.0.
Ir galite junkits i savo Zaidima.

User avatar
Tobis
Posts: 102
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:29 pm
Location: Klaipeda, LT

Re: Ghost One Problema

Post by Tobis » Fri Jul 16, 2010 12:36 pm

MoOnArchangel wrote:tobis jei nezinai ka sneki nesnekek
Deja man tokia problema irgi buvo ir pats susitvarkiau isidieges microsoft loopback adapteri bei mowes >.>

User avatar
Ganther
Posts: 9
Joined: Tue May 11, 2010 8:10 pm
Location: Kaunas

Re: Ghost One Problema

Post by Ganther » Fri Jul 16, 2010 2:36 pm

Tobis wrote:
MoOnArchangel wrote:tobis jei nezinai ka sneki nesnekek
Deja man tokia problema irgi buvo ir pats susitvarkiau isidieges microsoft loopback adapteri bei mowes >.>
Kokie dar mowes? :D

User avatar
Tobis
Posts: 102
Joined: Fri Mar 12, 2010 5:29 pm
Location: Klaipeda, LT

Re: Ghost One Problema

Post by Tobis » Sat Jul 17, 2010 10:31 am

Pagoglink :D. Serverio programa kazkokia kur naudoja mysql.

User avatar
Ganther
Posts: 9
Joined: Tue May 11, 2010 8:10 pm
Location: Kaunas

Re: Ghost One Problema

Post by Ganther » Tue Sep 14, 2010 8:22 pm

Tobis geriau jau net nesneketum :lol:

EdViXaS
Posts: 3
Joined: Sat Nov 06, 2010 12:09 pm

Re: Ghost One Problema

Post by EdViXaS » Sun Jun 19, 2011 1:25 pm

Ganther wrote:Na isiaiskinau pats ir viska susitvarkiau, viskas puikiai veikia. Problema buvo susijusi su Loopback Adapteriu. Kad daugiau nebutu tokiu paciu temu tai paaiskinsiu kaip taisiklingai isirasyti Loopback Adapteri:
1. Spauskite start ten susiraskite Control Panel ir spauskite Add Hardware.
2. Spaudziame Next ir pasirenkame Yes, I have already connected the hardware.
3. Spaudziam Add a new hardware device, pasirenkam Search for and install the hardware automatically
4. Surandom Network Adapters paspaudziam ir pasirenkam Microsoft Loopback Adapter ir instaliuojam.
5. Tada susirandat savo Ip adresa tai galite padaryti cia http://whatsmyip.org/.
6. Einam i My Network Places ---> wiew network connctions
7. Pazymekite savo naujai sukurta adapteri, spauskite properties.
8. Spauskit ant Internet Protocol (TCP/IP) ir spauskite properties.
9. Suveskite IP adresa kuri suzinojote 5 punkte ir subnet mask 255.0.0.0.
Ir galite junkits i savo Zaidima.
Nedings man netas?

Gedasvis
Posts: 4
Joined: Tue Jul 24, 2012 3:27 pm

Re: Ghost One Problema

Post by Gedasvis » Wed Jul 25, 2012 8:37 pm

Nu aš padariau čia viską kaip parašyta, galiu prisijungt. Bet kai baigiu game man reik arba restart botą, arba pačiam prie balticum prisilogint per nauja. Nes kitaip neina prisijungt niekam prie game. Gal galit padet?

Post Reply