Page 1 of 1

I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Fri Apr 13, 2018 5:26 pm
by molostreum
Hi, sorry to bother you all, but It's been 3 days I don't see bot p1l1s anymore to play Hellhalt. But on warcraft3.eu, I see that some people are playing it, so maybe I have to do something in order to play ?
Thanks to the one may anwser me.

tetedemort.

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Fri Apr 13, 2018 7:35 pm
by jahm
Yep same prob here

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sat Apr 14, 2018 1:07 am
by Nathrezim
I have the same problem, from patch 1.29 that bot games do not appear anymore. Any idea why this can be?

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sat Apr 14, 2018 5:41 pm
by coogshouse
I would imagine it has to do with a conflict in versions WC3 updates and how the bot was configured. The updates apparently were substantial, which would have required the developers of the game to make some serious changes. Its either a case of the developers working right now to bring this back into production or they just called it quits because it was too much work

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sun Apr 15, 2018 11:54 am
by Sunus
hellhalt map was totally broken after 1.29 version. If you want to play hellhalt map you might think of joining our local server, it's still using 1.28.5 version.

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sun Apr 15, 2018 11:06 pm
by moneys
How do you join that local server?

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Mon Apr 16, 2018 12:46 am
by Sunus

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Mon Apr 16, 2018 1:56 pm
by glon
Is there any chance you'll get the bots sorted on 1.29 in a future though?
Thanks for the link to 1.28.1 by the way, helped me a lot :D

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sat Apr 21, 2018 2:15 pm
by moneys
Anyone else having difficulties using this? I have tried to download it, but keep getting an error.

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sat Apr 21, 2018 5:18 pm
by Sunus
if it's not secret, maybe share the error message with us?

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sun Apr 22, 2018 5:58 pm
by moneys
Sunus wrote:
Sat Apr 21, 2018 5:18 pm
if it's not secret, maybe share the error message with us?
Yes, lol I must have been at work so I couldn't see the error....

The cabinet file 'disk1.cab' required for installation corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the cd-rom or a problem with this package.

( I do not have a CD in)

Re: I don't see bot p1l1s anymore, that's normal ?

Posted: Sun Apr 22, 2018 7:24 pm
by Sunus
just re-download the torrent package