Negaliu suinstaliuot WC3 (siustas is sito saito)

Iškilo kalausimų kaip prisijungti arba kitų tech. klausimų rašykite čia
Post Reply
Retromind
Posts: 2
Joined: Fri Jan 17, 2014 12:54 pm

Negaliu suinstaliuot WC3 (siustas is sito saito)

Post by Retromind » Fri Jan 17, 2014 12:59 pm

Sveiki iskilo problema...

Atsisiunciau is sio tinklapio WC3, bandau instaliuot ir nieko nevyksta...

Stai ScreenShot: http://gyazo.com/17de24d219fc4cd5b7e9d43023693d32

Mano kompo parametrai: http://gyazo.com/9395bf204fa8e22ccc6ab047ddcfc267

Need help :(

User avatar
Sunus
Map Developer
Posts: 555
Joined: Mon Apr 16, 2007 2:20 pm

Re: Negaliu suinstaliuot WC3 (siustas is sito saito)

Post by Sunus » Fri Jan 17, 2014 2:58 pm

Spustelk desine peles knopke ant instalerio, tada properties > Campatibility
uzdek varnele ant "run this program in compatibility mode for:"
ir pasirink pvz: win7 arba win xp service pack 3

Sekmes!

Retromind
Posts: 2
Joined: Fri Jan 17, 2014 12:54 pm

Re: Negaliu suinstaliuot WC3 (siustas is sito saito)

Post by Retromind » Fri Jan 17, 2014 4:29 pm

Dekoju labai, viskas kuo puikiausiai veikia. Galite trinti tema.

Post Reply