Ishorinis IP

Iškilo kalausimų kaip prisijungti arba kitų tech. klausimų rašykite čia
Post Reply
Guest

Ishorinis IP

Post by Guest » Sun Mar 20, 2005 11:24 am

Kaip aktyvuoti arba pasidaryti ishorini IP
?????????????????????????????????????????

xqtr
Posts: 4
Joined: Thu Mar 17, 2005 5:52 am

Post by xqtr » Sun Mar 20, 2005 2:11 pm

Ji reikia pirkti

Og1S
Posts: 1
Joined: Tue Sep 27, 2005 9:08 am

Post by Og1S » Tue Sep 27, 2005 9:10 am

Priest wrote: Siaip turi isorini IP pasiimt,kai rasai su intiko firma sutarti..o siaip jai nebuvai sutares su intika firma,tai tada atroda gal uzsisakyt...kaina atroda 10lt i menesy.......... :lol:

User avatar
h2so4
Posts: 7
Joined: Tue Jan 31, 2006 2:29 pm
Location: klaipeda
Contact:

Post by h2so4 » Wed Feb 01, 2006 8:30 pm

balticume ishorinis IP kainuoja papildomai 9 Lt i menesi ;]
http://vezliai.tk - i sita saita neikit :D

User avatar
Impres
Posts: 97
Joined: Sat Dec 03, 2005 5:25 pm
Location: Klaipdeda

Post by Impres » Thu Feb 02, 2006 1:00 pm

h2so4 wrote: balticume ishorinis IP kainuoja papildomai 9 Lt i menesi ;]
junkis telelana ir pigiau ir greiciau ir isorinis ip p.s zymei greiciau
Image
Image
Image

Post Reply