Diablo 2: LOD

Čia rašykite savo pageidavimus, kaip galima būtų patobulinti serverį, arba kokius naujus žaidimus būtų galima įtraukti.
Post Reply
Karolis8888
Posts: 6
Joined: Mon Sep 04, 2006 10:52 am
Location: Vilnius

Diablo 2: LOD

Post by Karolis8888 » Sun Sep 10, 2006 6:28 am

as isirasiau diablo 2 lod updatinau ik 1.09 pridejau jusu serveri man neiseina paleist zaidimo praso idet diska gal galit idet faila kuri reik mount per deamon tools programa?

blackmore
Posts: 18
Joined: Wed Jun 21, 2006 11:20 am
Location: Kelmė
Contact:

Post by blackmore » Sun Sep 10, 2006 6:24 pm

Geriau parsisiųsk loaderį, nereiks jokio disko :wink:

Įrašyk Google "download diablo lod loader 1.09" ir ieškok. Sėkmės :wink:
blackmore

Post Reply